Κυριακή 25 Μαρτίου 2007

Νομίζεις?

Και νομίζεις πως ξέρεις τη συνέχεια . Το παιχνίδι συνεχίζεται και νομίζεις πως ξέρεις ακριβώς τα βήματα που θα ακολουθήσεις, πως τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία που νομίζεις πως έχει χαραχτεί για 'σένα. Και νομίζεις πως όλα αυτά που νομίζεις είναι απλά θέμα χρόνου να γίνουν πραγματικότητα.
Όμως απλά νομίζεις.
Τίποτα δεν έγινε έτσι και αυτό είναι για καλό.
Για πρώτη φορά στη ζωή σου χαίρεσαι που απλά νόμιζες, ενώ τελικά όλα άλλαξαν.
Σκέψεις που δεν οδηγούσαν πουθενά, αν θα γυρίσει, αν η σκέψη του σ’ακολουθεί, αν αντέχει μακριά σου, αν αντέχεις μακριά του, αν θα ξαναβρείς το δρόμο σου.
Σκέψεις που κάποτε οδηγούσαν σε ρίγη και σκοτεινά δωμάτια, που κάποτε το φως σε τρέλαινε και ο ύπνος ήταν η σωτηρία σου, ο ήχος εχθρός σου και η παράνοια φίλος σου. Τα δάκρυα μόνιμοι κάτοικοι του προσώπου σου αλλά ποτέ λύτρωση, το σώμα σου αντίπαλος σου και οι σκέψεις η μοναδική αλλά ανυπόφορη συντροφιά σου.
Έχεις περάσει από εκεί, κάπου βαθιά μέσα σου υπάρχει ακόμη ένα πολύ μικρό κουτάκι που ξέρεις, αν ανοίξει, τη συνέχεια. Το μόνο που δεν ξέρεις είναι το πότε.
Και δεν χρειάζεται να το ξέρεις γιατί δεν σε νοιάζει πια.
Όλα έχουν αλλάξει και χτίζεις ξανά καινούρια ζωή.



Πολλές ετοιμασίες για το μέλλον το άμεσο και μακρινό.
Καθόλου ελεύθερος χρόνος για άσκοπο ξόδεμα, αλλά τελικά αυτό δεν ήταν το ζητούμενο?
Χρόνος γεμάτος δουλειά, φίλους, αναγνώριση, διασκέδαση, σχέδια.
Τελικά αυτό ήταν το ζητούμενο.
Ότι και αν νομίζεις, ξεχασέ το. Αλλιώς θα γίνουν όλα...

11 σχόλια:

τσέλιγκας είπε...

Α ρε σκόρδο που σου χρειάζεται για να στρώσεις

Ανώνυμος είπε...

Βασικά, δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο.

Απλά μου αρέσει να είμαι κάτω από τον Τσέλιγκα.

Ανώνυμος είπε...

Νομίζεις ότι σοβαρολογώ ε?

Νομίζεις.

Αστειεύομαι.

Απο πάνω μου αρέσει.

:P

Κούκλα μου, όλα καλά θα πάνε, τα καλύτερα μπροστά μας είναι!

itelli είπε...

Δηλαδή; Πώς την είδαμε; Αλίκη; "Τράβα μπρος κ όσα έρθουν κ όσα πάνε";

Νομίζεις...

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά ρε κοπελιά αλλά έχω μια απορία:

Γιατί περισσεύει τόσος μήνας στο τέλος των χρημάτων;

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε ό,τι γουστάρω γράφω, τραβάς κάνα ζόρι;

Και σταμάτα να ουρλιάζεις μέσα στο αυτί μου.

(Μάλλον σε έχει κάνει μπλογκ)

Ανώνυμος είπε...

Μπλοκ μαρή , μπλοκ.
Μπερδεύτηκα.

Και μην ψαρώνεις.

Ναι ναζάκια σου κάνει.

Ναι μαρή, αμέρικαν μπαρ. Βούλωσ'το.

ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ:

Λονδίνο
Τελευταία ενημέρωση 14:37

Προηγούμενο άρθρο:
«Πολύ σοβαρή» χαρακτηρίζει ο Μπλερ την κράτηση των 15 Βρετανών ναυτών από το Ιράν (25/3/2007)

Κατηγορίες για παράνομη είσοδο στα ιρανικά χωρικά ύδατα ενδέχεται να απαγγείλει η Τεχεράνη εις βάρος των 15 συλληφθέντων Βρετανών ναυτών. Ταυτόχρονα, ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ διαμηνύει ότι ακόμη και 100 ψηφίσματα του ΣΑ δεν θα σταματήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα...

Το μείζονος σημασίας επεισόδιο έχει αυξήσει την ένταση μεταξύ Τεχεράνης και Δύσης που ήδη βρίσκεται σε οριακό σημείο μετά την επιβολή ενισχυμένων κυρώσεων για την άρνηση του Ιράν να διακόψει τη διαδικασία εμπλουτισμού ουρανίου.

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Μανουσέρ Μοτακί δήλωσε την Κυριακή πως το ζήτημα εξετάζεται από τη νομική του πλευρά, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδεχομένως θα απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος των συλληφθέντων για παράνομη είσοδο στα ιρανικά χωρικά ύδατα.

Τη Δευτέρα αναφέρθηκε ότι «οι Βρετανοί ναύτες ανακρίνονται αυτή τη στιγμή και πρέπει να αποσαφηνιστεί αν εισήλθαν εσκεμμένα ή από σφάλμα στα ιρανικά χωρικά ύδατα. Όταν αυτό θα γίνει σαφές, θα ληφθεί απόφαση». Κατά τον Ιρανό υφυπουργό Εξωτερικών, οι Βρετανοί «πρέπει να λογοδοτήσουν».

Παράλληλα, η ιρανική κυβέρνηση αρνείται προξενική πρόσβαση στους συλληφθέντες -σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την Βρετανίδα υπουργό Εξωτερικών Μάργκαρετ Μπέκετ ο Μανουσέρ Μοτακί δήλωσε πως δεν αναμένεται να δοθεί πρόσβαση τουλάχιστον έως ότου ολοκληρωθούν οι αρχικές ανακρίσεις.

Ανταποκριτής του BBC στην Τεχεράνη μεταδίδει ότι η ιρανική πλευρά δεν έχει επί του παρόντος αφήσει υπόνοιες για κάποιου είδους συμφωνία ή ανταλλαγή για την απελευθέρωση του 15 συλληφθέντων, στους οποίους περιλαμβάνεται και μία γυναίκα. Από ιρανικής πλευράς διαψεύδεται ότι υπάρχει πρόθεση ανταλλαγής των 15 Βρετανών με πέντε Ιρανούς συλληφθέντες στο Ιράκ.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη και λανθασμένη» την κράτηση των ναυτών και διεμήνυσε πως η Τεχεράνη δεν πρέπει να έχει ψευδαισθήσεις για το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει η Βρετανία το επεισόδιο.

«Πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν σε ένα πλοίο εντός των χωρικών υδάτων του Ιράκ» δήλωσε ο Μπλερ απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της πανηγυρικής συνόδου για την 50ή επέτειο από την ίδρυση της ΕΕ, την Κυριακή στο Βερολίνο.

Η Βρετανία ανακοίνωσε ότι δυο πλοιάρια του Βασιλικού Ναυτικού ερευνούσαν για τον εντοπισμό ενός εμπορικού πλοίου, αποστολή εγκεκριμένη από τα Ηνωμένα Εθνη εντός των χωρικών υδάτων του Ιράκ, όταν ιρανικοί κανονιοφόροι τους περικύκλωσαν και τους συνέλαβαν. Το επεισόδια έλαβε χώρα σε διαφιλονικούμενα από το Ιράν και το Ιράκ χωρικά ύδατα στον Περσικό Κόλπο.

Την απελευθέρωση των Βρετανών ναυτών απαιτούν Ευρωπαϊκή Ένωση και Ηνωμένες Πολιτείες. Ανάλογο κάλεσμα προς το Ιράν απηύθυνε και ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράκ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ιρανό ομόλογό του, τονίζοντας ότι οι Βρετανοί βρίσκονταν εντός ιρακινών χωρικών υδάτων.

Είχαν δικαίωμα να αμυνθούν, λέει Αμερικανός κυβερνήτης

Οι Αμερικανοί ναύτες θα είχαν αμυνθεί κατά των Ιρανών εάν είχαν βρεθεί στην ίδια θέση με τους 15 βρετανούς συναδέλφους τους, υποστηρίζει τη Δευτέρα Αμερικανός κυβερνήτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Independent.

Ο Έρικ Χόρνερ, ύπαρχος της φρεγάτας USS Underwood, που βρίσκεται στο επιχειρησιακό θέατρο του Κόλπου, ερωτηθείς από τη βρετανική εφημερίδα για το επεισόδιο δήλωσε πως«κατά τη δική του άποψη το βρετανικό προσωπικό είχε κάθε δικαιώμα να αμυνθεί».

Σε δεύτερη ερώτηση εάν ο ίδιος θα έδινε διαταγή για να ανοίξουν πυρ κατά των Ιρανών, ο Χόρνερ ήταν απόλυτα καταφατικός: «Σε κάθε περίπτωση, ναι»...

«Ο μόνος κανόνας στο αμερικανικό ναυτικό, σε περίπτωση εμπλοκής, καθορίζει πως όχι μόνον έχουμε δικαίωμα να αμυνθούμε, αλλά και ότι είμαστε υποχρεωμένοι. Οι Βρετανοί ναύτες είχαν κάθε δικαίωμα να αμυνθούν, αντί να αφεθούν να αιχμαλωτισθούν. Η αντίδρασή μας ήταν γιατί οι στρατιώτες σας δεν αμύνθηκαν» τονίζει στον Independent.

Αψηφά τις κυρώσεις ο Αχμαντινετζάντ

Στο θέμα των ενισχυμένων κυρώσεων, ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε τη Δευτέρα πως «δεν αποτελούν κάτι καινούριο» και συμπλήρωσε πως «ακόμα και 100 αποφάσεις» του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν πρόκειται να σταματήσουν το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

«Ακόμα και αν [το Συμβούλιο Ασφαλείας] εκδώσει εκατό αποφάσεις, να είστε βέβαιοι ότι τίποτα δε θα συμβεί στο Ιράν πέραν του ότι οι διεθνείς οργανισμοί θα δυσφημιστούν ακόμα περισσότερο» φέρεται ότι τόνισε στο υπουργικό συμβούλιο ο Αχμαντινετζάντ, σύμφωνα με το πρακτορείο ISNA.

Ο Ιρανός πρόεδρος κατηγόρησε τις δυτικές δυνάμεις ότι έχουν καθιερώσει θεσμούς, όπως το Συμβούλιο Ασφαλείας, για να επεκτείνουν την ηγεμονία τους και για να αντιταχθούν στην πρόοδο και την ανάπτυξη ανεξάρτητων χωρών όπως το Ιράν.

«Οι εχθροί φοβούνται το Ιράν τόσο πολύ ώστε δεν ήταν έτοιμοι να ακούσουν την ομιλία του υπουργού Εξωτερικών πριν από την ψηφοφορία για την παράνομη απόφαση» τόνισε αναφερόμενος στην ομιλία του ιρανού υπουργού Εξωτερικών Μανουσέρ Μοτακί μετά την ψηφοφορία.

Την ίδια ώρα, υψηλόβαθμος Ιρανός στρατιωτικός προειδοποιούσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην εξαπολύσουν επίθεση εναντίον της χώρας του.

«Εάν η Αμερική αρχίσει πόλεμο εναντίον του Ιράν, δεν θα είναι αυτή που θα τον τελειώσει. Ο λαός μας δεν θα επιτρέψει ούτε σε έναν Αμερικανό στρατιώτη να εισβάλει στη χώρα» προειδοποίησε ο Μορτεζά Σαφαρί, διοικητής των ναυτικών δυνάμεων της επίλεκτης Επαναστατικής Φρουράς.


ΓΚΟΥΧΟΥ ΓΚΟΥΧΟΥ

Charty είπε...

Τελικά λάθος, δεν είσαι απλά ημίτρελη, είσαι εντελώς γειά σου!
Επίσης μια απορία μπορείς να μου λύσεις?υπάρχουν πολλά κορόιδα που σε πληρώνουν για να γράφεις στα μπλογκς?

Ανώνυμος είπε...

Ναι μαρή, ο πατέρας σου.
Του είπε ο ψυχολόγος σου ότι θα σου κάνει καλό να παρακολουθείς το ηλεκτρονικό ημερολόγιο μιας φυσιολογικής κοπέλας κι έτσι, μου δίνει ένα 500 ευρώ το ποστ μπας και σε φέρω στη σωστή στράτα.

Μάταια.

Ξετσίπωτη ξεστρατισμένη.

Ου.

Charty είπε...

monsieur tseligka με τόσο σκόρδο που έχω εισπνεύσει τις τελευταίες μέρες θεωρώ πως είναι θαύμα απο τα λίγα που δεν έχω λιποθυμήσει ούτε μια φορά..

Για ΄σένα δεν θα πω τίποτα γνωστή-άγνωστη γιατί ξέρω τι σου αρέσει..............

itelli "Πειρατή, πειρατή το τόπι!"


Και ξανά γνωστή-άγνωστη...απλά απαξιώ γιατί είμαι κιουρία!